Waldorf salat i keramikkform. foto

Waldorfsalat

Den her er virkelig meget god og er hentet fra Astrid Sollids kokebok.

A man walks into the Waldorf-Astoria Hotel and orders a Waldorf salad, but with crackers. The waiter says, «Crackers? Where do you think you are, the Ritz?»

Ingredienser

  • 2 epler

  • 2 stilker stangselleri

  • 1 dl valnøtter

  • 100 g druer

  • 2 ananasringer

  • 100 g hodekål

  • 4 ts sitronsaft

  • 2 ts sukker

  • 2 dl kremfløte

  • 1 dl majones (1,5 dl majones = 1pk)

Slik gjør du

  • Del opp alt av frukt og grønnsaker i passe små biter og legg dette i en stor skål.
  • Pisk fløten til krem før du blander inn majonesen.
  • Tilsett sukker og sitronsaft til krem- og majonesblandingen.
  • Rør forsiktig inn kremblandingen med den oppskjærte frukten.
  • Sett i kjøleskap til servering.