Spansk oksegryte

Dette er skikkelig godt! Den kan godt også spises dagen derpå, da den gjerne smaker enda bedre!

Ingredients

  • 1 kg oksekjøtt
  • 3 mellomstore gulerøtter
  • 2 grønne paprika
  • 1 løk
  • 1 boks hele tomater
  • 1 1/2 dl hvitvin
  • 1 laurbærblad
  • 3 hvitløksfedd
  • 1/2 ts timian
  • 1 ts salt
  • svart pepper
  • smør

Directions

  1. Skjær gulerøtter, paprika og løk ganske grovt.
  2. Skrell hvitløken.
  3. Skjær kjøttet i passende biter.
  4. Sett på stekepannen, og brun kjøttet på alle sider.
  5. Fres grønsakene, bortsett fra tomatene. La det ikke bli brunt.
  6. Skjær tomatene grovt, og ha dem oppi.
  7. Press hvitløken i og tilsett timian, salt og pepper.
  8. Hell i vinen.
  9. Legg kjøttet i.
  10. Rør godt og hell på så mye vann at det akkurat dekker kjøttet.
  11. Legg i en buljongterning.
  12. La gryten stå å surre i 2 timer.
  13. server med potet eller ris til.

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*